Søg
Luk dette søgefelt.

Projektets hovedattraktion: En ombygning af en bolig i San Francisco

San Francisco bålplads

Vores hovedprojekt er et tilbageblik på en fantastisk ombygning i Noe Valley-området i San Francisco, som blev omtalt i Dwell.

 

Et par fra teknologibranchen tog beslutningen om at flytte fra Palo Alto for at finde et nyt liv i San Francisco. De var opsatte på at skabe en moderne ejendom, der kunne rumme deres stil og smarte teknologi, der omfatter deres daglige liv. Efter lang tids søgen fandt de til sidst den rigtige ejendom i Noe Valley område i San Francisco, men det krævede en del arbejde at gøre deres drøm til virkelighed. For at gøre deres drøm til virkelighed, tilkaldte de arkitekt Christi Azevedo. Christi er en San Francisco-baseret arkitekt med en imponerende portefølje med en eklektisk blanding af ejendomsstile, som er velkendt i San Francisco-området for sin ekspertise i at give slidte huse et nyt liv. Ejendommen i Noa Valley var en opsplittet ejendom i 1970'er-stil, og Christi Azevedo forvandlede ejendommen til et åbent opholdsrum med vægt på indendørs udendørsliv ved omhyggeligt at fokusere på de materialer, der blev brugt både indendørs og udendørs.

 

San Francisco Azevedo Design
San Francisco Project af Christi Azevedo

 

San Francisco-projekt Azevedo Design
Rear Terrace of San Francisco Project af Christi Azevedo

 

Bygningens ydre facade blev forvandlet ved hjælp af cedertræsbrædder, der blev forkullet ved hjælp af den gamle japanske kunst shou sugi ban. Parret undersøgte teknikken grundigt og overvejede endda at gøre det selv, før Azevedo overbeviste dem om at outsource opgaven til et værksted i Texas, Delta Millworks. Parret var begejstrede for resultatet og elsker den moderne baggrund, det skaber for det udendørs opholdsrum, der er åbnet helt op takket være installationen af foldedøre. For at afslutte renoveringen af husets ydre blev den bageste terrasse hævet, så den kom på niveau med køkkenet, og det oprindelige redwood-terrassebord blev genbrugt og suppleret med genbrugsdele fra andre projekter. Parret tilføjede et Solus Hemi ildsted for at fuldende dette veldesignede udendørs opholdsrum. Parret valgte en cinder-finish for at komplimentere det overordnede farveskema på den udvendige facade.

 

Solus Hemi Ildskål San Francisco
Eksteriør som vist i Dwell med Solus Hemi ildskål

 

Den Hemi ildskål skaber et moderne omdrejningspunkt for et udendørs opholdsområde og et ideelt sted at slappe af om aftenen, når solen går ned, og perfekt til vejret i San Francisco, hvilket sikrer, at det indendørs udendørs opholdsrum kan bruges hele året rundt, selv i de køligere måneder af året. De runde betonbålsteder fås i tre størrelser, så de passer til ethvert rum, og de tilfører varme, atmosfære og enkel skønhed. Vores 'cross-jet' og ethanolbrændere giver rigelige flammer og er bygget til at holde. Som med alle vores ildsteder, Hemi 26, 36 og 48 er fuldt certificerede og leveres med garanti på dele og ydeevne.

 

Hemi Ildsted Cinder
Solus Hemi Ildskål i Cinder

 

 

Vi er begejstrede for at se vores ildsted i et så opsigtsvækkende design. For at finde ud af mere om projektet, læs hele artiklen på Bolig. For at finde ud af mere om Hemi ildskål eller et af vores andre projekter Kontakt os.

 

 

da_DKDansk